Opel Corsavan

További információk

  • Kivitel: Mini van

  Opel CorsaVan árlista

  Opel CorsaVan katalógus

  Opel CorsaVan műszaki adatok

Legfőbb előnyök

Kompakt, tágas és ügyes

Az Opel Corsavan mindenféle kisebb szállítási igénynek megfelel. Hosszú csomagtérpadlójával, nagy terhelhetőségével és akadálymentes rakodóterével tökéletesen gazdaságos munkaautó, amely a legkeményebb napirendek és közlekedési viszonyok között is megállja a helyét.

Rakodókapacitás

Az 1257 mm hosszú, 919 l térfogatú és 475 kg maximális teherbírású Opel Corsavan kiemelkedő terhelhetőségi mutatókkal rendelkezik. Továbbá a vezető és az első utas biztonsága masszív, félmagas acél válaszfallal növelhető.

Modern hatékonyság

A jó benyomásnál egyáltalán nem a méret számít. Az Opel Corsavan modern, kompakt, sportos stílusával nyűgözi le a szemlélőt. De az előnyök sora tovább folytatódik, például az 1.3-as CDTI ECOTEC® motorral a kiemelkedő gazdaságosságot rendkívül alacsony, 95 g/km CO2-kibocsátás teszi teljessé.

Kényelem és biztonság

KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG.

Az Opel Corsavant arra tervezték, hogy kiszolgálja az Ön igényeit a hosszú fuvarok során, így biztosan értékelni fogja a vezetőfülke nyitott terét, a jó tartást biztosító üléseket és az ergonomikus elhelyezésű kezelőgombokat.

A tágas és modern belső tér bőséges helyet kínál a lábnak és a fejnek. Az ergonomikus formatervezésnek köszönhetően a gombok és más kezelőszervek könnyen elérhető távolságban találhatók. Továbbá az irodának is beillő utastérben a papírmunka is elvégezhető két időpont között. A test vonalát követő ülések, a jó tartást biztosító üléspárnák és a magas oldaltámasz elegendő kényelmet nyújtanak egész napon át.

Könnyű hozzáférhetőség

Az Opel Corsavan felfelé nyíló raktérajtajának kinyitásával 650 mm magas és 980 mm széles rakodónyílás tárul Ön elé, ami a ki- és bepakolást nagy mértékben megkönnyíti.

Biztonság

Az Opel Corsavan egyedülálló biztonsági csomaggal rendelkezik, amely blokkolásgátló fékrendszert (ABS), fékasszisztenst, vezetőoldali légzsákot, pirotechnikai biztonságiöv-előfeszítőket, pedálkioldó rendszert (PRS), valamint adaptív féklámpákat (ABL) tartalmaz. Az utasoldali légzsák választható tartozék.

A sebességérzékeny elektromos szervokormány (EPS) könnyű és precíz irányítást tesz lehetővé. A parkolást nagy mértékben megkönnyíti, magasabb sebességnél pedig jobb tapadást tesz lehetővé.

A rakomány védelme

Az alapfelszereltség részét képező kemény acélpadló, oldalpanel, standard rögzítőszemek és félmagas acél válaszfal a rakomány védelmét és stabilitását szolgálják. Ezenfelül teljes magasságú acél védőháló, gumiszőnyeg, a teljes rakteret fedő roló és rakományrögzítő háló is rendelhető. A felsorolt kiegészítők mindegyike megfelel az aktuális biztonsági előírásoknak.

Dizájn

CORSAVAN – A STÍLUSOSAN SOKOLDALÚ AUTÓ.

Az Opel Corsa által ihletett Corsavan olyan tetszetős, hogy öröm vele megjelenni. Nyűgözze le üzleti partnereit egy stílusos kupéhoz hasonló Opel Corsavannel!

Tekintse meg közelebbről az Opel Corsavan külső és belső formatervezési különlegességeit.

Professzionális arculat

Emelkedjen ki az üzleti vállalkozások közül kiváló kishaszongépjárművével! Az Opel Corsavan minden kihívásnak stílusosan megfelel, hiszen arra tervezték, hogy vezetés közben személyautóként, rakodás közben pedig teherautóként viselkedjen.
Praktikus konstrukció

A nagyobb ajtók könnyű hozzáférést biztosítanak a vezető és az utas számára. A hosszú tengelytáv és a széles nyomtáv nagyvonalú belső teret eredményeznek.

Üzemeltetési költségek

ALACSONY ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉGEK.

Az Opel Corsa ihlette Opel Corsavan nagy teljesítményre képes. A továbbfejlesztett motorválasztéknak1 köszönhetően ez a sokoldalú jármű alacsony üzemeltetési költségeket és a csúcskategóriás autókra jellemző kényelmet és stílust kínál.

Benzinmotorok

Az Opel Corsavan összes benzinmotorja teljesíti az Euro 5 normát; a kettős vezérműtengellyel és a változó szelepvezérléssel kiváló teljesítményt és széles tartományban rendelkezésre álló forgatónyomatékot nyújtanak, kedvező üzemanyag-fogyasztással párosítva.

Az alábbiak közül választhat:

    1.0 TWINPORT 48 kW (65 LE) teljesítménnyel
    1.2 TWINPORT 51 kW (70 LE) teljesítménnyel
    1.2 TWINPORT 63 kW (85 LE) teljesítménnyel

Dízelmotorok

Az Opel Corsavan Euro 5 norma szerinti dízelmotorjai a legújabb technológiákkal büszkélkedhetnek – pl. zárthurkú égésszabályozás, változó geometriájú turbófeltöltők és elektronikus helyzetérzékelők – a fokozott teljesítmény és nyomaték, valamint az alacsony üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás érdekében.

Válasszon az 55 kW-tól (75 LE) 70 kW-ig (95 LE) terjedő teljesítményű erőforrások közül:

    1.3 CDTI ECOTEC® 55 kW (75 LE) teljesítménnyel, dízel részecskeszűrővel (DPF)
    1.3 CDTI ECOTEC® 70 kW (95 LE) teljesítménnyel, dízel részecskeszűrővel (DPF), Start/Stop rendszerrel

Start/Stop rendszer

Jelentős megtakarítás és alacsony károsanyag-kibocsátás érhető el azzal, főként városi közlekedésben, hogy a rendszer leállítja a motort, amikor a jármű áll, vagy a sebessége nagyon alacsony és a váltó üres állásban van. Amint a vezető rálép a tengelykapcsoló pedálra, a motor azonnal újraindul.
 
Mivel a rendszer kapcsolatban áll a jármű fűtőrendszerével, a motor nem áll le, ha az utastér hőmérséklete bizonyos érték alá süllyed.

Szervizintervallumok

Az Opel Corsavan kiváló teljesítményéből adódóan ritkábban kell felkeresni a szervizt. Az Opel Corsavan 60 000 km-enként, illetve 2 évente szervizelendő. Közbenső szerviz 30 000 km megtétele után szükséges.
Biztonság

Az Opel Corsavan kiemelkedő biztonsági felszerelésekkel rendelkezik, köztük elektronikus motorindítás-gátlóval, ami fokozza a biztonságérzetet, valamint lehetővé teszi a biztosítási díjak összegének csökkenését.

1:
Üzemanyag-fogyasztás városban: 4,4–7,3, országúton: 3,4–4,6, vegyes használatban: 3,8–5,6 l/100 km. CO2-kibocsátás vegyes használatban 89–132 g/km.
A 715/2007/EK rendelet szerint (annak a megfelelő időpontban hatályos változata alapján).

 

Telephelyeink