Opel Vivaro

További információk

  • Kivitel: Zárt áruszállító

  Opel Vivaro árlista

  Opel Vivaro műszaki adatok

Legfőbb előnyök

A FURGON, AMELY MINDEN CÉLNAK MEGFELEL.

Nemcsak a kategória egyik legjobb, de egyik legrugalmasabb modellje is. Hosszú vagy rövid tengelytávval, magas vagy alacsony tetővel, szimpla vagy dupla kabinnal, vagy átalakítható platós változatban. Az Opel Vivaro. Az alábbiakban megtekintheti a Vivaro modellváltozatok és a Vivaro speciális járművek választékát.

Sokoldalúság és rugalmasság

Gondoljon a tökéletes üzleti szállításra. Hosszú vagy rövid, magas vagy alacsony, zárt, személyszállító vagy platós kisteherautó felelne meg leginkább az igényeinek? Esetleg egy praktikus kombiszerű személyszállító autóra vagy egy utazó luxus irodára van szüksége, amely tágas családi autónak is megfelel? A kétféle hosszal, kétféle magassággal és sokféle karosszériával kapható Opel Vivaro minden szállítási igényt kielégít. Az alapfunkciós nyitott platóstól a luxus Tour és Life változatokig minden megtalálható, ami csak elképzelhető.

Tárolókapacitás, tér és funkcionalitás

Az Opel Vivaro úgy ötvözi a rakteret, a kapacitást és a szállítási teljesítményt, hogy rugalmasságot és funkcionalitást visz az üzleti vállalkozásba. A zárt kisteherautó 5 m3–8,4 m3 rakodókapacitásával nélkülözhetetlen partnerré válik a sokoldalú igények kielégítésében. Ebből a térből könnyű kihozni a maximumot. Az 1690 mm-es rakodási szélesség az egyik legnagyobb ebben a kategóriában, az alacsony rakodási magasság megkönnyíti a mindennapos munkát , a 2,4 és 2,8 m-es rakodási hossz révén pedig a hosszú áruk szállítása sem jelent gondot.

FlexFix® rendszer

Az Opel Vivaro szépsége sokoldalúságában rejlik. Az Opel egyedi FlexFix® rendszerével a rakomány az oldalpanelekhez rögzíthető, a csúsztatható szíjakkal pedig rugalmasabban biztosítható.

A teljesítmény ereje

Az erőteljes, egyenletes járású közös nyomócsöves turbódízel motorok pontosan oda teszik az erőt, ahová kell. A 240 Nm nyomaték 1500-as fordulatszámnál vagy a 290 Nm 1600-nál azt jelenti, hogy az Opel Vivaro teljes fordulatszámon pörög, és könnyedén cirkál az autópályán.

Alacsonyabb költség és károsanyag-kibocsátás

A 6,8 l/100 km szerény fogyasztással és a nagyon alacsonynak számító 178 g/km CO2-kibocsátással az Opel Vivaro ecoFLEX változatai nemcsak a pénzügyi eredményre hatnak kedvezően, hanem a környezetünkre is.

Született haszonjármű

Továbbfejlesztett felfüggesztés, egyenletes teljesítmény, érzékeny kezelhetőség kiváló kényelmi opciókkal és a vezető számára nagyszerű kilátással párosítva – az Opel Vivaróval könnyű, stresszmentes és kellemes a vezetés.

A tökéletes belépő

Egyedi, azonnal felismerhető, stílusos külsejével az Opel Vivaro több mint egyszerű munkaeszköz. Vállalkozását első látásra kedvező színben tünteti fel.

Komfort és kényelem

SZEMÉLYAUTÓRA JELLEMZŐ KÉNYELEM.

Tágas, praktikus, sok hasznos tárolóhellyel, az Opel Vivaro utastere új furgon-vezetési élményt kínál.

Elegáns, stílusos és praktikus

Az Opel Vivaro bárhonnan nézve kitűnik elegáns megjelenésével. Azonnal felismerhető és első látásra azt sugározza, hogy a belsejében is kényelem vár.

A pihentető kényelem

Az Opel Vivaro világos, szellős, modern, és az alábbi ergonómiai megoldásokat kínálja: állítható ülés, kényelmes kormány és vezetői környezet.

Tágas utastér

Az Opel Vivaro kényelmes és praktikus utastere a legkedvezőbb munkakörnyezetet kínálja. A be- és kiszállás könnyű, és a műszerfalra szerelt sebességváltó karnak köszönhetően könnyen, akadálymentesen juthat az utastér egyik feléről a másikra.

Ezen kívül szervokormány, elektromos ablakemelők, állítható vezetőülés és kormányoszlop járul hozzá az egész utazás alatt a személygépkocsikéhoz hasonló kényelemhez. Természetesen légkondicionálóval is rendelhető.


További hasznos jellemzők

Az utastér innovatív jellemzők és praktikus tárolási lehetőségek egész sorát vonultatja fel, például kesztyűtartót és különlegesen nagyméretű ajtózsebeket. Pohártartóval és a térképek tárolására ideális, nagy utasülés alatti fiókkal rendelkezik.

Összesen nem kevesebb, mint 12 tárolórekesz van a jármű belsejében. A külön zárható ajtók 3 gombbal történő zárása lehetővé teszi, hogy be- vagy kirakodáskor az oldalsó és hátsó ajtók az utastér ajtóitól függetlenül legyenek nyitva, így a rakodás ideje alatt az utastérbe zárt holmik biztonságban maradnak.

Műholdas navigáció

Az esztétikus és világos grafika az útvonal-információk teljes körét megjeleníti nappali vagy éjszakai üzemmódban, beleértve a távolságot, a pillanatnyi sebességkorlátozást, az RDS-EON útvonal-információkat és a becsült érkezési időt. Választani lehet a panorámakép-nézet és a közvetlen felülnézeti megjelenítés közül (itt látható). A térképek 26 európai országra terjednek ki. A rendszer távvezérlővel használható, és interneten keresztül frissíthető. Hangtulajdonságai a CD 30 BT USB rendszerrel azonosak. A navigációs rendszerhez TomTom Live szolgáltatáscsomag is tartozik, HD Traffic támogatással, Google helyi keresővel és időjárás-előrejelzéssel. Három hónapos próba-előfizetést tartalmaz (a szolgáltatások piaconként változhatnak).

Navigáció távvezérlés

A navigációs rendszert könnyedén beprogramozhatja a vezető vagy az utas azon a mobilegységen keresztül, amelynek rögzített helye van az információs és szórakoztató rendszer felett.

Rádiók

R 15 BT USB

Beépített kijelzővel ellátott rádió, amely az időt is mutatja. RDS EON szolgáltatás, Bluetooth®, USB, aux-bemenet, 4 x 15 W.

CD 15 BT USB

CD/MP3-lejátszó, rádió RDS EON szolgáltatással, Bluetooth®-szal, USB-vel, aux-bemenettel, beépített kijelzővel, kormánykerékre telepített kezelőszervekkel. 4 x 15 W.

CD 30 BT USB

CD/MP3-lejátszó, rádió, Bluetooth®, USB, aux-bemenet, monokróm kijelző, kormányoszlopra telepített kezelőszervek.

4 x 20 W.

Kormánykerékre telepített rádiókezelő szervek

Alapfelszereltségben CD 15 BT USB-vel és CD 30 BT USB-vel, rendelhető R 15 BT USB-vel a biztonságos és kényelmes vezérlésért.

Aux-bemenet (aux-in) és USB-csatlakozás

Minden Opel Vivaro információs és szórakoztató rendszer rendelkezik jack-csatlakozású aux-bemenettel és USB-csatlakozással.

Mobiltelefon-előkészítés konzollal

A legtöbb mobilkészülékkel kompatibilis. A rendszer egy beépített mikrofont, kombinált antennát és kábelkorbácsot, valamint járműspecifikus konzolt tartalmazó előkészítésből áll. Gyári előkészítést igényel.

Sebességtartó automatika

A kormánykerékre telepített kezelőszervekkel kiválasztható és fenntartható az állandó sebesség, vagy megadhat egy ideiglenes sebességkorlátot a hosszú távok kényelmes megtételéhez.


Dizájn

LENYŰGÖZŐ MEGJELENÉS.

Az Opel Vivaro formatervezése legalább annyira stílusos, mint amennyire funkcionális, az egyedi Jumbo tetős kabinnal, a dinamikus elülső lámpákkal és a krómozott hűtőráccsal.

Külső dizájn

Dinamikus front, színre fújt külső részek, könnyűfém keréktárcsák, belső kárpit és selyemfényű króm részletek – az Opel Vivaro a legjobban festő kisteherautó az utakon állítható vezetőüléssel és kormányoszloppal, és egész úton személyautókra jellemző kényelmet biztosít. Természetesen légkondicionálóval is rendelhető.

Belső dizájn

A Vivaro utastere is ugyanilyen vonzó, stílusos, mégis kopásálló üléshuzatokkal és kárpitokkal, amelyeket könnyűfém illetve króm-hatású részletek egészítenek ki.
Az Opel Vivaro nem csupán a tekintetet ejti rabul egy bizonyos életstílus jelképeként, hanem számtalan célra felhasználható. A nagyvonalú belső tér a végletekig sokoldalú.

Motorok és sebességváltók

MODERN MOTORTECHNOLÓGIA.

Terhelhető, ugyanakkor kifinomult. Erős, de üzemanyag-takarékos. Az Opel Vivaro modern dízelmotorjait1 magas teljesítményre és üzemanyag-takarékosságra fejlesztették a mai, kihívásokkal teli üzleti világ követelményeinek megfelelően.

Az alábbiakban további információkat olvashat az erőteljes Vivaro motorsorozatról és a rendelkezésre álló Vivaro sebességváltó típusokról.

Széles választék

A kihívásokkal teli üzleti világban a maximális teljesítmény és hatékonyság érdekében az Opel Vivaro összes dízelmotorja kiemelkedő üzemanyag-takarékosságot, tartósságot és vezethetőséget garantál.

ecoFLEX

Az ecoFLEX változatok hosszabb váltóáttételeket tesznek lehetővé, jobb hőszabályozással, alacsony gördülési ellenállású gumiabroncsokkal és jobb légellenállással büszkélkedhetnek. Mindez nemcsak kisebb CO2-kibocsátással, hanem kisebb fogyasztással és ezáltal alacsonyabb működési költséggel jár.

Dízel-részecskeszűrő

A dízel-részecskeszűrő az Euro 5-ös 2.0 CDTI ECOTEC® motorokhoz alapfelszereltség.

Sebességváltók típusai

Az alapfelszereltségként járó hatfokozatú kézi sebességváltó csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és az utastér zajszintjét. A sebességváltó kar ergonómiailag tökéletes helyen található a központi konzolon.
Még több kényelem még alacsonyabb fogyasztás mellett: a 6 fokozatú Easytronic® funkció bármikor lehetővé teszi a kézi sebességváltást. A 84 kW (114 LE) teljesítményű 2.0 CTI motorváltozathoz kapható.

1:
Üzemanyag-fogyasztás városban: 7,6–9,4; országúton: 5,9–7,2; vegyes használatban: 6,8–8,0 l/100 km. CO2-kibocsátás vegyes használatban: 178-210 g/km.
A 715/2007/EK rendelet szerint (annak a megfelelő időpontban hatályos változata alapján).

 

Telephelyeink